In cautarea designului perfect pentru casa ta

camera zi perdele

Cinci idei pentru a da o notă specială căminului tău:

Perdele vs draperii

Draperiile care tin loc de perdele sunt alegerea perfectă pentru camerele cu ferestre mari, unde lumina nu este foarte intensă și unde poti renunta la perdelele clasice.

Spațiu mai mare

O iluzie optică a unui spaţiu mărit poate fi creată şi cu ajutorul unui set de perdele în valuri. Materialele textile din care acestea sunt fabricate au, de obicei, avantajul de a nu se şifona şi de a urma linia valului, indiferent de intensitatea cu care le manevrezi. Draperiile trebuie sa fie lungi, pentru ca dau impresia unei camere mai mari.

În plus, un material textil fin îţi va oferi garanţia că aspectul perdelelor nu este influenţat de poziţia acestora.

Eleganță

Pentru o camera cu tentă aristocratică draperiile din matase sunt cea mai potrivită soluție.

Draperii duble

Pentru un plus de intimitate şi siguranţă, poţi să apelezi la draperii duble, care vor susţine atât perdelele cu un aspect estetic plăcut, dar şi un alt set de perdele mate, care să le completeze pe acestea.

perdele draperii

Finisaj din tiv original pentru perdele si draperii moderne

Perdelele sunt, în general, create cu o marjă de eroare în lungime, care le poate face să atârne pe jos. Poţi alege însă să oferi o notă creativă accesoriilor tale pentru ferestre. Un  finisaj deosebit aduce o notă specială perdelelor, în timp ce le protejează şi îţi oferă ocazia să faci curăţenie sub ele fără să le afectezi. Deşi această metodă poate părea învechită, îi vei regăsi rezultatele în magazine conceptuale sau colecţii de designer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.